Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Daagt je uit!

Afscheid Lambèrt van Genugten

Lambèrt van Genugten neemt per 1 augustus 2020 afscheid als voorzitter College van Bestuur van Stichting Openbaar Onderwijs Jan van Brabant. Deze pagina staat volledig in het teken van zijn afscheid.

U vindt hier een woord van dank van Elly Blanksma-van den Heuvel (burgemeester van Helmond), een toespraak van Antoinette Knoet-Michels (voorzitter van de Raad van Toezicht Stichting Openbaar Onderwijs Jan van Brabant) en uiteraard een persoonlijke noot van Lambèrt.

Uw persoonlijke felicitatie voor Lambèrt

Het was mogelijk tot en met 10 juli hier een persoonlijke boodschap voor Lambèrt achter te laten. We hebben vele mooie reacties mogen ontvangen, waarvoor onze dank! We overhandigen deze op een later moment op gepaste wijze aan Lambèrt. Het is niet meer mogelijk via deze afscheidspagina een boodschap door te geven. Wel kunt u de binnengekomen reacties bekijken tot en met eind augustus.

Toespraak Elly Blanksma

Toespraak Lambèrt

Toespraak Antoinette Knoet-Michels

Kilk hier voor de tekst van de speech van Antoinette Knoet-Michels die zij bij het afscheid van Lambèrt op 30 juni zou hebben uitgesproken.